AALO Allround Docent

Pijl Terug  
Pijl Opleidingen Allround docent    
   
   
 

Opleiding

Opleiding AALO Allround Docent
Soort deeltijd
Duur Verschillend
Beschrijving De opleiding tot AALO Allround Docent is DE basis opleiding van Nederland. Voor wie wil leren lesgeven is dit de eerste stap. Honderden deelnemers laten zich jaarlijks opleiden tot AALO Allround Docent.

Onderwijsmethode.
AALO werkt met de unieke AALO Onderwijsmethode wat staat voor praktijkgericht en competentiegericht opleiden. Dit houdt in dat AALO uitgaat van de eigenschappen die nodig zijn op de werkvloer. Vanuit dat perspectief leidt AALO zijn deelnemers op maat van de markt op. De aansluiting met de markt is dan verzekerd.

Modulen
De AALO Allround Docent kent de volgende modulen: AALO Aerobic-, Fitness-, Step-, Bodyshape- en Cycledocent. Deze modulen kun je ook los van elkaar volgen en/of je eigen volgorde bepalen! Volg je alle modulen ben je een Allround Docent en daarbij ontvang je ook nog eens een grote korting voor deze opleiding!

Examens
Iedere module heeft een theorie- en een praktijkexamen.
Indien je niet slaagt kun je een herexamen doen.

Huiswerk
Je kunt naast een baan of een studie met gemak een AALO opleiding volgen. Reken per week 3-5 huiswerkuren en je zit goed. Met het aanschaffen van de AALO DVD per opleiding zal leren nog sneller gaan!

Diploma
Na het positief afronden van een module behaal je het daarbij horende diploma te weten: het diploma tot AALO Aerobic Docent, AALO Fitness Docent, AALO Step Docent, AALO Bodyshape Docent en/ of AALO Cycle Docent. Wanneer je alle modulen hebt behaald ontvang je het diploma AALO Allround Docent.

Stage
Tijdens de opleiding tot AALO Aerobic Docent en ook tijdens de AALO Fitness Docent loop je 20 uur stage. Deze stage is verdeeld over de duur van de opleiding. Stage lopen vergroot het leerrendement en kan dan ook als zeer belangrijk worden gezien!
Eisen Zie de site voor meer informatie.
Lees meer
Netwerk: Sport vacatures  | Vacatures onderwijs  | Bijbanen  | Fiscale vacatures  | Hydrographic Jobs  | Transport Vacatures  | Fitness opleidingen