AALO Aqua Docent

Pijl Terug  
Pijl Opleidingen Overig    
   
   
 

Opleiding

Opleiding AALO Aqua Docent
Soort deeltijd
Duur Verschillend
Beschrijving Type onderwijs: AALO Inhouse onderwijs
Dit type onderwijs houdt in dat de manager en het team van een zwembad (of fitnessbedrijf met zwembad) in overeenstemming met een AALO adviseur komt tot een opleidingsplan die kan bestaan uit de volgende onderdelen:

1. Trainingen voor het natte gedeelte. Doel: trainingen kunnen geven in het zwembad met het oog op de diverse groepsfitnesprogramma’s in het water.

2. Trainingen voor het droge gedeelte. Doel: trainingen kunnen geven in een groepsfitness- of fitnesszaal met het oog op de diverse aerobicprogramma’s en fitnessprogramma’s.

3. Trainingen voor het management. Doel: trainingen in sales, marketing, personeelsmanagement, clubinrichting en meer met het oog op de verbetering van het management op beleidsmatig, tactisch en uitvoerend niveau.

AALO werkt ten aanzien van trainingen voor het natte gedeelte samen met vooraanstaande bedrijven met veel opleidingservaring op Aqua gebied
De opleiding tot AALO Aqua Allround Docent is de opleiding om je te bekwamen in het allround lesgeven aan mensen in het water met als doel ze geestelijk en fysiek fitter te maken. Als bedrijf kun je de keuze maken te gaan voor enkele van deze modulen of voor alle modulen.

Voor wie is de AALO Aqua opleiding
Voor de werkgever die meer wenst te halen uit zijn badwater met het oog op ideologische en commerciele doelen. En voor werknemers die meer willen halen uit het lesgeven in een zwembad. En dus meer uit Aqua Aerobics willen halen.
Eisen
Lees meer
Netwerk: Sport vacatures  | Vacatures onderwijs  | Bijbanen  | Fiscale vacatures  | Hydrographic Jobs  | Transport Vacatures  | Fitness opleidingen