BOSU® KIDS

Pijl Terug  
Pijl Opleidingen Sport en Bewegen    
   
   
 

Opleiding

Opleiding BOSU® KIDS
Plaats Weert
Soort voltijd
Duur 1 Dag
Beschrijving

BOSU® KIDS Instructiedag

SPELEND IN BALANS!  
BOSU® KIDS is het nieuwe populaire beweegprogramma voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar. BOSU® KIDS is uniek omdat kinderen met behulp van BOSU® Balance Trainers leuke en uitdagende oefeningen en spelvormen ondergaan en daarmee motoriek, sensomotoriek, uithoudingsvermogen, creativiteit en samenwerkingsvermogen ontwikkelen.

Het programma bestaat uit vier uitgewerkte beweeglessen met elk een eigen thema. Het eerste deel van een BOSU® KIDS beweegles bestaat uit een warming up van sportieve, speelse oefenvormen en een spel waarin vooral samenwerking centraal staat.

Een tweede deel traint grondvormen van bewegen zoals tillen, rollen, balanceren en opstaan. De beweegles wordt steeds afgesloten met een voorgeschreven oefening of spelsituatie die de kinderen en leerkracht met eigen creativiteit invullen.

Het BOSU® KIDS programma bestaat grotendeels uit een doorlopende lessituatie, waardoor u tijdens de les zo min mogelijk tijd verspilt aan het verschuiven van materiaal en de beweegtijd optimaal blijft. In de bijgeleverde instructiehandleiding van BOSU®KIDS leest u alle flexibele mogelijkheden.
 
Tijdens deze 6 uur durende instructiedag ervaart u zelf een BOSU® KIDS beweegles en leert u de BOSU® KIDS oefeningen toe te passen en methodisch aan te passen.
 
BOSU® KIDS koopt u als TOTAALPAKKET:
- 4 BOSU® KIDS Beweeglessen (4 leskaarten per beweegles).
- 36 Voorbeeldkaarten voor elke oefening
- Instructiehandleiding.
- Instructiedag door een BOSU® KIDS instructeur (voor 1 persoon).
 
BOSU® Balance Trainers zijn niet inbegrepen en zijn apart aan te schaffen.

Eisen

Geen specifieke eisen bekend.

Lees meer
Netwerk: Sport vacatures  | Vacatures onderwijs  | Bijbanen  | Fiscale vacatures  | Hydrographic Jobs  | Transport Vacatures  | Fitness opleidingen