TRX suspension training

Pijl Terug  
Pijl Opleidingen Personal trainer    
   
   
 

Opleiding

Opleiding TRX suspension training
Soort voltijd
Duur 6 uur
Beschrijving

training is dé revolutie op het gebied van fitnesstraining. Fitnesstraining gaat “back to basics”: geen dure, ingewikkelde fitnessapparaten, maar trainen met je eigen lichaamsgewicht en het opnemen tegen de zwaartekracht.
Suspension Training is wereldwijd de meest gevarieerde full body workout. Suspension training is voor een zeer brede doelgroep geschikt en biedt een effectief trainingsprogramma dat op elk gewenst fitnessniveau kan worden toegepast. Met talloze functionele oefeningen zijn de mogelijkheden oneindig! Of je Suspension training nu voor kleine of grote groepen of als 1-op-1 training aanbiedt: Leer de beginselen van Suspension Training en ontdek hoe je deze training het beste kunt implementeren in jouw aanbod van trainingsprogramma's. Met letterlijk honderden verschillende oefeningen, variaties en combinaties, komt er geen einde aan de mogelijkheden waarop je TRX kunt inzetten om klanten te helpen hun doelen te bereiken. Tredus verzorgt ook In Company trainingen inclusief materiaal (6-12 personen).
Inhoud

  • Maak je kennis met het uitgebreide repertoire aan oefeningen met de TRX
  • Leer je hoe je met eenvoudige variabelen alle TRX oefeningen doeltreffend kunt aanpassen aan elk fitness level


Cursusgegevens
Doelgroep: Deze workshop is enerzijds bedoeld voor sporters die hun kennis over TRX suspension training willen uitbreiden met of zonder toepassing op hun sport en anderzijds voor mensen die werkzaam zijn in de sportbranche en zich verder willen ontwikkelen op het gebied van (personal) training.

Toelatingseisen: - Er is geen speciale vooropleiding vereist, maar basis kennis van anatomie is gewenst

Leeftijd: - Minimaal 16 jaar bij aanvang opleiding.

Omvang: - 1 dag van 09.30-15.30 uur

Cursusmateriaal: - cursusmap met informatie

Diploma:
Tredus certificaat

Trainer:
Raymond Baptist, Personal trainer, docent CIOS Goes en Tredus opleidingen
Cursusprijs:
1 termijn van € 130,-
incl. cursusmateriaal
lunch/koffie/thee

Lees meer
Netwerk: Sport vacatures  | Vacatures onderwijs  | Bijbanen  | Fiscale vacatures  | Hydrographic Jobs  | Transport Vacatures  | Fitness opleidingen