TRX® Suspension Trainer Course (STC)

Pijl Terug  
Pijl Opleidingen Sport en Bewegen    
   
   
 

Opleiding

Opleiding TRX® Suspension Trainer Course (STC)
Plaats Houten
Soort voltijd
Duur 1 Dag
Beschrijving

TRX® Suspension Trainer Course (STC)
TRX® Suspension training is dé revolutie op het gebied van fitnesstraining. Deze eenvoudige, maar doeltreffende manier van trainen is al een hit bij veel in Amerikaanse sterren en dringt nu ook door in Nederland. Fitnesstraining gaat “back to basics”: geen dure, ingewikkelde fitnessapparaten, maar trainen met je eigen lichaamsgewicht en het opnemen tegen de zwaartekracht. Trainen met TRX® doet een beroep op kracht en stabiliteit in de core in de vorm van Kinetic Chain Movement. Je traint spieren niet afzonderlijk, maar in ketens, waarbij de buik en onderrug de kern van de beweging vormen.
 
TIJDENS TRX® LEER JE:
Begrijpen waarom de TRX® Suspension Trainer een unieke trainingstool is en een waardevolle methode is voor fitness, revalidatie en sport conditioning.
 
Hoe je het grote repertoire aan oefeningen met de TRX® Suspension Trainer op verschillende locaties kan toepassen.
 
Hoe je de TRX® Suspension Trainer efficiënt en effectief kunt toepassen voor vrijwel elk fitness level.
 
 
De TRX® Certificatie is toegankelijk voor (fitness)trainers, coaches, (sport)fysiotherapeuten en personal trainers. Hoewel er geen toetsing is verbonden aan de certificatie, is enige kennis van anatomie en trainingsfysiologie wenselijk.
 
In de bijgeleverde cursusmap vind je alle oefeningen overzichtelijk in kleur afgebeeld terug voorzien van duidelijke instructies en uitgebreide achtergrondinformatie.


Je ontvangt een officieel certificaat van deelname waarmee je EREPS verdient. Ook krijg je toegang tot de forums van de website van fitnessanywhere.

Eisen

TRX® Suspension Trainer Course (STC) is toegankelijk voor (fitness)trainers, coaches, (sport)fysiotherapeuten en personal trainers. Hoewel er geen toetsing is verbonden aan de certificatie, is enige kennis van anatomie en trainingsfysiologie wenselijk.

Lees meer
Netwerk: Sport vacatures  | Vacatures onderwijs  | Bijbanen  | Fiscale vacatures  | Hydrographic Jobs  | Transport Vacatures  | Fitness opleidingen