Sportvoeding, supplementen en doping

Pijl Terug  
Pijl Opleidingen Health docent    
   
   
 

Organisatie

Organisatie Start2move
Contactpersoon J. Siemons  
Plaats Zwolle  
Website Sportvoeding, supplementen en doping  
Beschrijving

Heb je de cursus Sport en Voeding (of een gelijkwaardige cursus) gevolgd en wil jij je verder specialiseren om sporters optimale voedingsbegeleiding te kunnen bieden? Op zaterdag 21 mei '16 start de nieuwe 2 daagse cursus Sportvoeding, Supplementen en Doping op Papendal onder leiding van sportdiëtist Saraï Pannekoek.

Om te komen tot een topprestatie is een juiste voeding -met eventueel aanvullende supplementen- van doorslaggevende betekenis. Helaas wordt hier in de praktijk vaak veel te weinig aandacht aan besteed of ontbreekt simpelweg de kennis bij zowel sporter als trainer. Dit kan niet alleen leiden tot een negatieve sportprestatie, maar zelfs tot diskwalificatie of een langdurige schorsing.

Aan het eind van deze cursus ben je in staat om kracht-, duur- en spelsporters op een verantwoorde wijze te begeleiden rekening houdend met de individuele wensen, behoeften en doelstellingen. Je krijgt bovendien diverse praktische tips en tools gebaseerd op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen.

 

Meer informatie over deze en vele andere cursussen op het gebied van fitness, health en sport vindt je op www.start2move.nl

 
Lees meer
Netwerk: Sport vacatures  | Vacatures onderwijs  | Bijbanen  | Fiscale vacatures  | Hydrographic Jobs  | Transport Vacatures  | Fitness opleidingen