(junior) Instructeur

Pijl  Vacatures overzicht
Pijl  Vacatures Fitness instructeur
Pijl  Meer over deze werkgever
Almere

Werkgever

 Bewaren   | 
Organisatie The Wave Sport & Healthclub (Almere)
Contactpersoon mevrouw Dejana Bubica
Website http://www.the-wave.nl
Branches Fitness- en Wellnesscentra
Beschrijving High Five is al ruim 15 jaar aanbieder van bedrijfsfitness en marktleider in Nederland. Zowel op preventief en curatief gebied verzorgen wij leefstijlprogramma’s voor onze klanten door heel Nederland. Als High Five'ers zijn we bezig met Health Promotion, het gezond houden van mensen, tot een ècht vak te maken. Deelnemers aanzetten tot bewegen is de basis, inmiddels aangevuld met activiteiten rond stress, voeding, gewichtscontrole, verslaving en secundaire revalidatie. Steeds meer mensen èn bedrijven kiezen voor onze 'gezonde' aanpak. High Five Health Promotion is opgedeeld in zes regio’s en heeft circa 33 bedrijfsfitnessprogramma’s.

Vacature

Functie (junior) Instructeur 
Plaats Almere
Met ingang van 20-10-2008
Type vacature parttime
Functiebeschrijving Voor onze Sport & Healthclub The Wave in Almere zijn we op zoek naar een ervaren (Junior) Instructeur voor ca. 15 uur / 2-3 dagen. Het betreft de dinsdag, woensdag, donderdag en een zondag om de week. Heb je een opleiding en ervaring op het gebied van fitnessinstructie en het afnemen van testen, ben je gemotiveerd en heb je goede sociale vaardigheden, neem dan svp contact met ons op.

Eisen

Werkervaring 1
Opleidingen ALO, CIOS, fit!Vak, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4
Functie-eisen Je beschikt over een goede kennis van fitness/trainingsleer. Na je opleiding heb je ervaring opgedaan met het geven van fitnessinstructie en het afnemen van testen.

Interesse? Solliciteer dan op deze vacature per ...

E-mail vacatures@highfive.nl
Laatste wijziging : 20-10-2008
Netwerk: Sport vacatures  | Vacatures onderwijs  | Bijbanen  | Fiscale vacatures  | Hydrographic Jobs  | Transport Vacatures  | Fitness opleidingen